Flyttbar

Nu ligger inte Nelly kvar på samma ställe som man lämnar henne. Hon kasar sig runt :) 



Kommentarer
Malin

Sv. den finns på rusta:)

2013-02-26 @ 10:36:23
URL: http://minbebis.com/blogg/forvantansfull
Malin

sv. Ja, det har funkat super med övergången:) Jag hade redan bestämt mig att när hon är 6 månader ska jag ha slutat amma. Pga. att jag vill träna ordentligt och sedan för att jag inte ska vara lika "låst" och ev kunna jobba lite snart. Jag tycker att det är helt upp till var och en, sedan är det enligt rekomendationer att man ska helamma till 6 månader. men det känner man själv. Jag är en den enda som jag känner som ammat så länge! Visst amma är super, men nu har du ju ändå ammat så pass länge:) Vi började ge ersättning på kvällar när Maya va ca. 4,5 månad. då fick hon lite smakisar också. efter 5 månader började hon äta gröt till lunch. Och för ca 1 vecka sedan började vi introducera välling. så nu äter hon välling istället för ersättning. Sedan grötlunch, också får hon en lite fruktsmakis efter gröten. Sedan på eftermiddagen så får hon lite mer "matiga" smakisar. men hon blir ju 6 mån om 7 dagar så hon ska ju snart börja äta mera matigt:)när maya åt ersättning och ammade så åt hon ca var 3:e timme, rätt precis faktiskt. Men nu sedan vi började med gröten så står hon sig lite längre. ca 4 timmar, sedan ger jag henne mat även om hon inte säger till:) Hon började sova mycket bättre när hon började äta gröt också:) hon vaknar ingenting för att äta på natten längre:) Det har nog lite att göra med att hon äter välling också, det är lite mer mättande:)

2013-03-11 @ 08:30:46
URL: http://minbebis.com/blogg/forvantansfull
Malin

sv. Hon vaknar inte längre på nätterna, alls nästan! Händer ibland men det gissar jag är pga tänderna som jäklas för det räcker med att hon får nappen.
Hon vaknar däremot runt 5-6 men det är för mig inte natten då jag ändå är uppe den tiden och tränar:)
Jätteroligt att ge lite annat, dock så är det bara naturella gröten, plommon och aprikos som funkar än;) resten är hon väldigt skeptiskt till;P

2013-03-13 @ 07:21:19
URL: http://minbebis.com/blogg/forvantansfull
Malin

sv. Ja, tycker det är skönt när det är lite folk på gymmet då jag är grymt osäker och är så fjantig att jag tror folk står och tittar och skrattar åt mig:P Jag tränar både hemma och på gymmet, hemma så är jag ute och går väldigt mycket, tar trapporna istället för hissen om jag inte har med mig Maya. När jag ligger på golvet och leker med Maya brukar jag göra lite olika rygg och magövningar under tiden när jag ändå ligger där:) har även hantlar hemma som jag brukar använda då och då när jag känner för det :)

2013-03-14 @ 09:06:31
URL: http://minbebis.com/blogg/forvantansfull
Malin

sv. Ja, det är roligt med smakisarna:) katrinplommon älskar maya! Och det är ju bra för magen också:)

2013-03-14 @ 09:07:14
URL: http://minbebis.com/blogg/forvantansfull
malin

Kul att se att lite gamla läsare hänger med trots att man haft ett bra långt uppehåll:)

Svar: :) tycker du är inspirerande och så har du sån söt tjej :)
Sofie

2013-08-08 @ 19:31:55
URL: http://lundbergmalin.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0