Tåg

Nelly gillade att åka tåg, hon sov båda vägarna :)

Vila

När man somnar mitt i blöjbytet så är man trött. Så nu ska vi sova lite :)

Mysdag! :)

Idag startade vi dagen med en promenad. Vi stannade till på Hemköp och handlade lite med. Träffade även en tjej som jag köpte amningskläder av, 10 plagg. Perfekt, då jag bara hade 2 linnen sen innan. Det va en klänning med också :) så jag kan variera med fina men ändå amningsvänliga kläder :) nu är de bara nya byxor jag behöver, då det inte är så mycket som passar längre, inte just nu iaf. Det kommer väl :)

Evelina, Olle och Linda har vart här och hälsat på. Var trevligt! :) 

Nu ligger Nelly och sover på min mage :) älskar livet som mamma! :)
Sötnosen! :)

Helgen

Tiden bara springer iväg, speciellt när det är helg och Ludde är ledig med :)

På lördag var vi och hämta paket med kläder från kappahl som vi beställt till Nelly. Lite tjejiga kläder, då vi har mycket naturella färger. På kvällen var vi hos Luddes föräldrar på middag, där lite av släkten var med :)

Är så glad att Nelly accepterar att sova i sin egna säng :) hon sov mellan halv 2 och halv 6 i natt. Då vi kom hem sent så blev de så. Sen somnade hon om till 9. Helt perfekt :)

Idag var vi på gekås, vilket var kaos. Gud vad mycket folk. Kom knappt fram med vagnen och folk ställde sig ivägen hela tiden. Blev lite saker till Nelly och julsaker :) snart är de jul, ska bli så mysigt :)

Natten

Natten som var så sov Nelly i spjällsängen fram till kl 7, vilket är jättebra :) efter det sov hon jämte mig till kl 9. Efter de blev de matning och frukost.

Blev inbjuden på middag hos grannen, de var trevligt :) då man är van att äta tillsammans med Nelly bara.

När vi kommit hem så sov vi i någon timme.

Ikväll har Viktor och Martina vart här :) vi har ätit tacos och kollat x-factor och film :)

Nu ligger Nelly och sover på mig och jag ligger och myser med henne, hon luktar så gott :) hoppas på att det går lika bra denna natten :)

Växer :)

Nelly växer så det knakar, vi va på BVC igår och hon hade gått upp 400 gram sen förra veckan, duktig tjej! :)

Skulle vart på mammagruppen idag, men då jag bara fått några enstaka timmars sömn i natt, så hade jag ingen ork att ge mig ut, tråkigt. Så min mormor kom på fika istället, alltid lika roligt :)

Har tränat på att lägga Nelly i spjällsängen nu på dagen när hon somnat, fungerade bra. Får se hur bra det blir ikväll när hon ska sova. Hade vart så skönt att ha henne i spjällsängen. Nu ligger hon jämte mig, vilket är jättemysigt, men samtidigt farligt och varmt och jag ligger rätt obekvämt. Så får hoppas de funkar bra ikväll så hon inte ligger och gallskriker länge som hon brukar.

Längesen

Var ett tag sen som jag skrev nu. Har hänt en massa saker. Blev inlagd på sjukhuset en vecka innan Nelly föddes, då jag hade havandeskapsförgiftning och de ville ha mig under observation. Det va jobbigt i slutet. De blev kejsarsnitt tidigare än planerat. Vecka 38 tittade Nelly ut, 29 oktober. Helt underbart! :) älskar min familj! :)

Hon har gått upp 200 gram i veckan sen vi kom hem. I måndags var hon 3 veckor. Och imorgon ska vi till bvc och mätas och vägas igen. Spännande :)

RSS 2.0